Geen vuurwerkverbod – BVNL wil jaarlijkse traditie behouden

BVNL vindt een algeheel vuurwerkverbod vooral een kinderachtige overheidsbemoeienis, die bovendien opnieuw voorbij gaat aan het échte probleem: de falende aanpak van gevaarlijk, illegaal vuurwerk. Laten we de incompetentie van de overheid niet afschuiven op de burger, die daarvoor moet boeten door onzinnige maatregelen en restricties. Weer een nationale traditie die moet wijken voor de politieke beeldvorming?

“Geen vuurwerkverbod – BVNL wil jaarlijkse traditie behouden” verder lezen

BVNL doet niet aan uitsluiting

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen worden diverse debatten georganiseerd. Debatten waar BVNL Hilversum, als nieuwkomer in politiek Hilversum, graag aan mee wil doen. Echter worden bij sommige locaties de QR-codes, de zogeheten Corona Toegangsbewijzen, gehandhaafd en daar distantieert BVNL Hilversum zich van. BVNL is van mening dat deze niet werkende, akelige en splijtende maatregel direct van tafel moet worden geveegd en de samenleving weer gewoon open moet.

“BVNL doet niet aan uitsluiting” verder lezen

We doen mee!

De verkiezingscommissie is akkoord. BVNL doet mee met de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 in Hilversum! Een verkiezingsprogramma waarmee spijkers met kopen geslagen kunnen worden en een kieslijst met vier fantastische mensen. Zij gaan zich inzetten om Hilversum te betrekken binnen het gedachtegoed van BVNL.

“We doen mee!” verder lezen